Tast comentat d’Es Niu maridat amb textos de Josep Pla

  
Tast comentat d’Es Niu maridat amb textos de Josep Pla

Quan

19 de novembre de 2025    
19.00 h

Reserves

15,00€
Reserveu ara

Lloc

Fundació Josep Pla
Carrer Nou, 51, Palafrugell, 17200

Us proposem descobrir tots els secrets de la preparació d’Es Niu de la mà dels restauradors Roseta Jorba (Pa i Raïm), Toni Sáez (L’Arc) i Montse Soler (La Xicra), i degustar-ne un tast amenitzat amb les paraules de Josep Pla.

Durant la sessió, els xefs mostraran tots els elements a tenir en compte d’aquest plat singular: des dels ingredients i les formes de preparació, fins al resultat final, que podrem assaborir de primera mà.

Complementarem les seves intervencions amb la lectura de fragments dels nombrosos textos que l’escriptor Josep Pla va dedicar a aquest plat tan íntimament lligat a la tradició palafrugellenca.

 

Preu: 15 €. Cal reserva (transferència bancaria)

Lloc: Fundació Josep Pla

Activitat emmarcada en la campanya “Es Niu a Palafrugell

Amb la col·laboració dels restaurants: Pa i Raïm, La Xicra i L’Arc

Reserves

Entrades dels participants

15,00€

Assistent 1

Informació general de la reserva

Butlletí de la Fundació Josep Pla
Xarxes socials
Web de la Fundació Josep Pla
Recomanació d'altra persona
Altres…

Informació bàsica de protecció de dades personals. Responsable del tractament: Fundació Josep Pla. Finalitat: reserves a les activitats de la Fundació Josep Pla. Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot revocar el consentiment en qualsevol moment. Destinataris: Les dades no es comuniquen a altres persones. Drets de les persones interessades: Es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a la Direcció de la Fundació Josep Pla. Trobareu més informació aquí