Ruta Josep Pla a Cadaqués

  
Ruta Josep Pla a Cadaqués

Quan

8 de setembre de 2024    
11.00 h

Reserves

5,00€ - 9,00€
Reserveu ara

Lloc

Es Pianc
Es Pianc, Cadaqués

La intensa relació de l’escriptor de Palafrugell amb Cadaqués s’inicia als anys quaranta, quan hi fa estada i hi escriu el llibre Cadaqués (1947). Els cadaquesencs que hi va conèixer i la bellesa del seu paisatge van captivar Josep Pla per sempre més. La ruta és un passeig per la badia de Cadaqués des del mirador d’es Pianc fins a es Baluard, acompanyats de les paraules de l’escriptor que descriuen el paisatge, relaten la vida i la història del poble i parlen dels amics que hi va fer.

Més informació:
972 30 55 77 – info@fundaciojoseppla.cat
O. Turisme Cadaqués, 972 258 315  –  turisme@cadaques.cat

PAGAMENT: Cal fer el pagament de l’activitat a l’Oficina de Turisme de Cadaqués (carrer d’es Cotxe, 1). Podeu fer-lo efectiu fins 30 min abans de l’inici de l’activitat.

PUNT DE TROBADA: A les 10:50 h, trobada amb la guia a la platja d’Es Pianc

“Les parets seques d’aquests olivars dibuixen camins profunds, estrets, laberíntics camins de pedra obscura sobre la qual les taques de sol, furiosament blanques —blanc de calç fresca—, fan i desfan llur perfil amb el moviment de les branques de les oliveres.”

Josep Pla. Cadaqués dins Un petit món del Pirineu. OC XXVII, 119

Reserves

Entrades dels participants

Ticket Type Preu Entrades
Entrada general 9,00€
Entrada amb descompte 5,00€

Informació general de la reserva

Butlletí de la Fundació Josep Pla
Xarxes socials
Web de la Fundació Josep Pla
Recomanació d'altra persona
Altres…

Informació bàsica de protecció de dades personals. Responsable del tractament: Fundació Josep Pla. Finalitat: reserves a les activitats de la Fundació Josep Pla. Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot revocar el consentiment en qualsevol moment. Destinataris: Les dades no es comuniquen a altres persones. Drets de les persones interessades: Es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a la Direcció de la Fundació Josep Pla. Trobareu més informació aquí