Ruta Josep Pla a Tamariu

  
Ruta Josep Pla a Tamariu

Quan

14 d'agost de 2024    
19.00 h

Reserves

5,00€ - 9,00€
Reserveu ara

Lloc

Ruta Josep Pla a Tamariu 

Lloc de trobada:
Oficina de Turisme de Tamariu

“La badia de Tamariu comença a la Musclera —o Sa Musclera, com diem la gent del país—, que és la punta a llevant de Cala Pedrosa. La badia té forma de falç i al fons de la corba, encarada a Migdia, hi ha la platja rosada i les cases primitives.”

 Josep Pla. La Costa Brava dins Tres guies.  OC XXX, 156

 

Si feu cap a Tamariu, us endinseu en el territori de la Costa Brava. Si ho feu, acompanyeu-vos de la literatura de Josep Pla i de l’esperit de llibertat que s’hi respira.

Reserves

Entrades dels participants

Ticket Type Preu Entrades
Entrada general 9,00€
Entrada amb descompte 5,00€

Informació general de la reserva

Butlletí de la Fundació Josep Pla
Xarxes socials
Web de la Fundació Josep Pla
Recomanació d'altra persona
Altres…

Informació bàsica de protecció de dades personals. Responsable del tractament: Fundació Josep Pla. Finalitat: reserves a les activitats de la Fundació Josep Pla. Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot revocar el consentiment en qualsevol moment. Destinataris: Les dades no es comuniquen a altres persones. Drets de les persones interessades: Es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a la Direcció de la Fundació Josep Pla. Trobareu més informació aquí