Restaurant El Far de Sant Sebastià
Pla a taula
Partint de la literatura gastronòmica de Josep Pla, es posaran a taula productes i plats recollits per l’escriptor palafrugellenc mentre escoltem i comentem els seus discerniments culinaris. Conducció de l’àpat: Anna Maluquer, corresponsal poètica.
“L’única cuina realment viable és la basada en una limitada i estricta geografia”
Josep Pla. El meu pais. OC VII, 290.
“Davant de l’aspecte inhòspit d’ermot que té la vida, el manteniment d’una cuina agradable és un factor de civilització positiu molt important.”
Josep Pla. El meu pais. OC VII, 296.
“Amb la cuina succeeix com amb determinades idees polítiques: és inexportable, no pot ésser desarrelada sense perill de desnaturalització.”
Josep Pla. El meu pais. OC VII, 287.
“Sempre he cregut que la taula és un element decisiu de sociabilitat i de tolerància”
Josep Pla. El que hem menjat. OC XXII, 13.
Grups prèvia concertació
Durada: dues hores aproximadament
Reserva: info@fundaciojoseppla.cat
972 30 55 77