Tast comentat d’Es Niu maridat amb textos de Josep Pla
 
	Us proposem descobrir tots els secrets de la preparació d’Es Niu de la mà dels restauradors Roseta Jorba (Pa i Raïm), Toni Sáez (L’Arc) i Montse Soler (La Xicra), i degustar-ne un tast amenitzat amb les paraules de Josep Pla.
Durant la sessió, els xefs mostraran tots els elements a tenir en compte d’aquest plat singular: des dels ingredients i les formes de preparació, fins al resultat final, que podrem assaborir de primera mà.
Complementarem les seves intervencions amb la lectura de fragments dels nombrosos textos que l’escriptor Josep Pla va dedicar a aquest plat tan íntimament lligat a la tradició palafrugellenca.
Preu: 15 €. Cal reserva (transferència bancaria)
Lloc: Fundació Josep Pla
Activitat emmarcada en la campanya “Es Niu a Palafrugell”
Amb la col·laboració dels restaurants: Pa i Raïm, La Xicra i L’Arc
