Programació Cicle Jardí de la Dorothy 2023

Míriam Iscla llegeix Mercè Rodoreda.

Jordi Boixaderas llegeix Joan MAragall

Dissabte, 4 de març de 2023 a les 11 h

El Jardí de la Dorothy

“En veu alta” i “Vermut Literari Josep Pla”

Un any més, la Fundació Josep Pla i la Fundació “la Caixa” col·laborem per programar la quarta edició del cicle del Jardí de la Dorothy als Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell.

Entre els mesos de març i octubre podreu gaudir de vuit activitats per a públic general i vuit activitats familiars, en un espai recollit al cor dels Jardins més emblemàtics de la Costa Brava: l’espai de lectura a l’aire lliure dels Jardins de Cap Roig, que porta el nom de la seva creadora, Dorothy Webster.

Pel que fa als recitals “en veu alta”, els protagonistes són els textos sobre el mar i la natura de diferents escriptors i escriptores, tots ells clàssics de la literatura catalana: Josep Carner, Maria-Mercè Marçal, Maria Àngels Anglada, Montserrat Roig, Isabel Clara Simó, Joan Salvat Papasseit i, és clar, Josep Pla. En aquest últim cas, l’activitat serà un Vermut Literari Josep Pla a Cap Roig, que canvia de continguts a cada edició. Per interpretar-los, es comptarà amb la lectura interpretativa d’actors i actrius reconeguts del panorama escènic català com Abel Folk, Estel Solé, Carme Sansa, Anna Barrachina, Imma Colomer i Pep Pla, que amb la seva veu aportaran la seva visió personal dels textos seleccionats.

Les propostes són els dissabtes a les 11 h.

Hora i lloc de trobada:
Un quart abans a l’entrada Jardins de Cap Roig

Informació: Jardins de Cap Roig
972 614 582 – icaproig@magmacultura.com

Consulteu la programació 2023

Vermut Literari Josep Pla

Caterina Albert/Víctor Català Entre l’Escala i Barcelona

Comparteix

Recomanem